Waar geniet jij van tijdens regenachtige herfstdagen?

De winkel staat weer vol met allerlei lekkers in het herfstthema. Bij de herfst hoort natuurlijk een heerlijke herfstthee. We hebben natuurlijk onze klassieker: de zwarte herfstthee: een heerlijke warme theemelange van zwarte thee met stukjes rozenbottelschil, citrusschil & zonnebloemblad en het verrassende aroma van zachte karamel. Maar we hebben nog veel meer keus: Rooibos voor de openhaard, Herfstkruiden, Pompoen Perzik of de Openhaard Romance bijvoorbeeld.

Ben je meer een koffieliefhebber? Tijdens de herfstmaanden hebben we natuurlijk ook weer onze seizoenskoffie: de herfstkoffie van Mocca d’Or, 100% Arabica. Een heerlijke blend met een rijke & notige smaak.

Nog een paar van onze heerlijke herfstchocolaatjes erbij, kaarsjes aan en laat de herfst maar komen!