Tijd voor de Lentekoffie van Mocca d’Or!

Mocca d’Or , een van de twee branderijen waar wij koffie van verkopen, heeft ieder kwartaal een heerlijke seizoenskoffie. Op dit moment is dat natuurlijk de lentekoffie.

Deze koffie is een blend van Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse koffiesoorten.

Verschillende smaaksensaties als fruitig en bloemig komen terug in deze koffie. Nuances van sinaasappel, bloemen en lichte rietsuiker maken deze koffie bijzonder lekker! De Café Molla is geschikt voor alle koffievarianten, maar bijzonder lekker als lungo.

Alle koffiebonen die wij verkopen zijn geroosterd volgens het slow roasting proces. Er worden alleen de beste bonen gebruikt en met slow roasting komen de heerlijke smaken die van nature in de bonen zitten het beste tot z’n recht. En dat proef je!

De koffie is verkrijgbaar in een zak van 1 kg of een zakje van 250 gram.

Genieten maar!