Word jij de nieuwe eigenaar?

Soms loopt het leven anders dan je van te voren had bedacht. Bijna 3 jaar geleden hebben we Colet aan de kade opgezet nadat we 20 jaar een mooie speelgoedwinkel hebben gehad. Bij ons staat liefde en aandacht voor de klant en onze producten bovenaan. We verkopen losse thee, koffie, chocola, delicatessen, snoep en servies van Bunzlau. Allemaal producten van bijzonder goede kwaliteit en waar je dus echt van genieten kunt. We hebben in korte tijd een grote, trouwe klantenkring opgebouwd en een succesvolle winkel neergezet en daar zijn we heel trots op.

Het plan was om deze winkel samen op te zetten en dan te kijken of ik (Nicolette) zelf verder zou gaan. Daar heb ik de afgelopen periode goed over nagedacht en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik toch een andere weg in wil slaan. Een moeilijke beslissing natuurlijk, want we hebben deze winkel met heel veel liefde & enthousiasme opgebouwd.
EN DAT WILLEN WE NIET VERLOREN LATEN GAAN!

Wij gaan nu hard op zoek naar een enthousiaste ondernemer (in spe) die met net zoveel passie en enthousiasme verder wil gaan met Colet aan de kade. 

Misschien ben je een beetje geschrokken van ons bericht. We kunnen ons goed voorstellen dat je dit niet had verwacht.
Maar misschien denk je na die eerste schrik wel: is dit misschien niet iets voor mij?

Onze vraag aan jou is dan ook:

Ben jij enthousiast, ondernemend & creatief?
Heb je altijd al een eigen onderneming willen hebben?
Geniet je van contact  met mensen/klanten en ben je niet bang om hard te werken?

Dan is dit wellicht DE kans voor jou!
Neem gerust contact met ons op (ook als je nog twijfels & vragen hebt). We vinden het fijn om samen met jou te brainstormen over de mogelijkheden of om je nog meer te vertellen zodat je kunt gaan nadenken of dit iets voor jou zou zijn.