Wij gaan het stokje doorgeven!

Soms loopt het leven anders dan je van te voren had bedacht. Bijna 3 jaar geleden hebben we Colet aan de kade opgezet nadat we 20 jaar een mooie speelgoedwinkel hebben gehad. Bij ons staat liefde en aandacht voor de klant en onze producten bovenaan. We verkopen losse thee, koffie, chocola, delicatessen, snoep en servies van Bunzlau. Allemaal producten van bijzonder goede kwaliteit en waar je dus echt van genieten kunt. We hebben in korte tijd een grote, trouwe klantenkring opgebouwd en een succesvolle winkel neergezet en daar zijn we heel trots op.

Toch gaan wij nu een andere richting in en zijn we de afgelopen maanden intensief op zoek gegaan naar een opvolger. En die hebben we gevonden! 

Vanaf oktober neemt Marjon Nicolai het stokje van ons over en gaat verder met onze prachtige winkel. En daar zijn wij heel blij mee!

Binnenkort stelt ze zich graag aan jullie voor, dus hou de nieuwsbrief en onze website en socials in de gaten 🙂